Ardahan Üniversitesi, 22 Mayıs 2008 de kurularak bir dünya üniversitesi olma yolunda ilk adımı atmıştır. Bilimin ve bilginin izinde, bilgiyi arayarak, öğrenerek, üreterek ve paylaşarak bölgenin ve ülkenin sorunlarıyla birlikte uluslararası toplumun da sorunlarını bir ışık gibi aydınlatmak amacıyla her geçen gün gelişerek yoluna devam etmektedir. Siz de bu gelişime ortak olun.

Ardahan Üniversitesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başarısını Madalya İle Taçlandırdı

10 Haziran 2022 Cuma - Görüntülenme: 491

Van GastroFest’den madalyalarla dönen öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret etti. Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, akademik danışmanları Öğr. Gör. Samet Mısır ve Öğr. Gör. Salih Çakıcı ile hazırlandıkları Van Gastrofest’e 1-3 Haziran tarihlerinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı eşliğinde ARÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Topluluğu olarak katıldılar. En iyi üniversite kategorisinde Ardahan Üniversitesi’ni temsil eden öğrencilerimiz Kevser Ertuş, Edanur Orak ve Eren Taş 1.’lik kupasını kazandılar. Kırmızı et bireysel yarışmasında Hümeyra Tunç altın madalya, Koray Öztürk bronz madalya kazandı. Beyaz et kategorisinde Şevval Çalın ve Fadime Şeremet altın madalya kazandı. Tatlı kategorisinde ise Nagihan Aydın gümüş madalya, Zeynep Kaptı ve Öznur Çelik bronz madalya kazandı. Ardahan’ımızın yöresel yemeklerini hazırlayan öğrencilerimize, Ardahanlı Hemşehrimiz Van Valisi Dr. Ozan Balcı, rektör, TSO başkanı ve GastroFest katılımcıları büyük ilgi gösterdi. ARÜ ailesi olarak Gastronomi ve Mutfak Sanatlarını Bölümünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.


Twitter'da paylaş ( 0 )
Facebook'ta paylaş ( 0 )